E-Købmand – Tør du

Spring ud og bliv E-købmand, der er rigtig mange fordele og her er kun nogen af dem
webshop
  • Lille investering
  • Kunder i hele verden
  • Åbningstid 24/7 – kan tilpasses til familien
  • Billig i drift

Med mere en 5 års erfaring med egen Webshop ved vi hvad vi snakker om,  vi har brugt mange time på den erfaring vi har i dag, så  lær af  vores erfaring.

se vores webshop her  www.veterandele.dk

Kontakt os for få en Gratis en snak om dine muligheder og hør vor billigt du kan komme igang.  
Aftal en tid med Margit  på telefon 49 26 69 65 eller send en mail på info@revisor-partner.eu

Viste du at: 

Danmark er det tredjemest købende land i verden,  Danskerne er blandt dem i verden, der køber flest varer online. Det er kun Storbritannien, der ligger på førstepladsen, og Sydkorea, der ligger på en andenplads, der overgår Danmark.

Ser man på danskernes rådighedsbeløb og holder det op mod, hvor meget de handler for på nettet, så ligger Danmark på en klar tredjeplads.

Ifølge FDIH’s undersøgelse er langt de fleste køb planlagte. Mere end to ud af tre køb på nettet er planlagte. Særlig handel af rejser og oplevelser på nettet  Rejser og kulturoplevelser er nogle af de hyppigst købte varer på nettet. Elektronik- og hvidevarer samt fritids- og sportsudstyr er også blandt de varer, der oftest bliver købt på nettet.

Helt i bund finder man dagligvarer, drikke og mad. “Hvor handlede du sidst på nettet?”.

Nethandlen stiger – især salget i de udenlandske netbutikker I 2010 handlede danskerne for 32 milliarder i danske webshops og otte milliarder i udenlandske webshops. De sidste fem år er antallet af kroner spenderet på internettet steget stødt. I 2015 forventer FDIH, hvis undersøgelse er baseret på foreningens e-handelsanalyse, at der vil blive lagt 58 milliarder kroner i danske netbutikker og 32 milliarder kroner i udenlandske netbutikker.

Henrik Hyltoft, markeds direktør for detailhandel i Dansk Erhverv mener, at det er manglerne i de danske fysiske butikker, der gør, at flere vælger at handle på internettet.

– Folk går efter det store udvalg af varer, som de i høj grad kan finde på nettet, siger Henrik Hyltoft til TV 2.

Comments are closed.