e-Købmand – Tør du?

e-købmand spring ud i det med hjælp fra revisor-Partner

Spring ud og bliv e-købmand

Overvejer du om din virksomhed skal også skal sælge online eller har du en god idé til en web-shop?

Der er utroligt mange fordele ved at være e-købmand og sælge over nettet

  • Lille investering
  • Kunder i hele verden
  • Åbningstid 24/7 – kan tilpasses til familien
  • Billig i drift

Vi ved noget om at være e-købmand

Med mere en 5 års erfaring med egen web-shop Veterandele.dk, ved vi hvad vi snakker om. Vi har brugt mange timer på at samle den erfaring, vi har i dag og vi deler den gerne med dig.

Veterandele.dk er i dag

  • En veletableret web-shop med mange daglige besøgene.
  • Vi har adgang til mere end 6.500 potentielle kunder.
  • Vi er e-mærket, med tilfredsheds rate på 9,7 ud af 10

Kontakt os og få en gratis snak

Vi tilbyder altid et gratis opstarts møde for at sikre, at den rettet kemi er til stede. På mødet vil vi få et overblik over dine muligheder og hvor billigt du kan komme igang.

Ring i dag på telefon 49 26 69 65

– og aftal en tid med Margit eller send en mail til info@revisor-partner.eu


Viste du at:

Danmark er det tredjemest købende land i verden og danskerne er blandt de folk i verden, der køber flest varer online. Det er kun Storbritannien og Sydkorea som overgår Danmark.

Ser man på danskernes rådighedsbeløb og holder det op mod, hvor meget de handler for på nettet, så ligger Danmark på en klar tredjeplads.

Ifølge FDIH’s undersøgelse er mere end to ud af tre køb på nettet er planlagte. Særlig handel af rejser og oplevelser på nettet er nogle af de hyppigst købte varer på nettet. Elektronik- og hvidevarer samt fritids- og sportsudstyr er også blandt de varer, der oftest bliver købt på nettet.

Helt i bund finder man dagligvarer, drikke og mad.

“Hvor handlede du sidst på nettet?”

Nethandlen stiger – især salget i de udenlandske netbutikker. I 2010 handlede danskerne for 32 milliarder i danske webshops og otte milliarder i udenlandske webshops. De sidste fem år er antallet af kroner spenderet på internettet steget stødt. I 2015 forventer FDIH, hvis undersøgelse er baseret på foreningens e-handelsanalyse, at der vil blive lagt 58 milliarder kroner i danske netbutikker og 32 milliarder kroner i udenlandske netbutikker.

Henrik Hyltoft, markeds direktør for detailhandel i Dansk Erhverv mener, at det er manglerne i de danske fysiske butikker, der gør, at flere vælger at handle på internettet.

Folk går efter det store udvalg af varer, som de i høj grad kan finde på nettet, siger Henrik Hyltoft til TV 2.

Comments are closed.