Om Revisor-Partner

Revisor-Partner ApS  er et Revisions- og rådgivnings firma, solidt placeret i det lokale Nordsjælland som et anerkendt revisions firma.

Som lokalt revisions firma drager vi i vores daglige virke nytte af vores gode og tætte kontakter med offentlige myndigheder, pengeinstitutter, advokater til gavn for vore kunder.

Vi er 4 engagerede medarbejdere og har desuden tilknyttede samarbejdspartnere, som alle har et grundigt kendskab og forståelse af vores kunders virksomhed. Derfor kan vi altid yde en professionel service og altid til en konkurrencedygtig pris.

Revisor-Partner værdigrundlag

Vi er først og fremmest professionelle og vores kundebetjening sker ud fra vort værdigrundlag.

Kvalitet

Indebærer at vi i Revisor-Partner udfører arbejdet i rette tid og til en pris, som svarer til kvaliteten i ydelsen. Kvalitet opnås ved overholdelse af gældende love og vejledninger mv.

Nærhed

Vi holder løbende kontakt og lytter til kundernes behov og ønsker og at vi skal kende vores kunders virksomhed og komme med forslag til tiltag – afpasset til kundens behov.

Tillid

Fås ved, at vi kun leverer ydelser, som vi har forstand på, og ydelsen bliver leveret af vor professionelle medarbejdere. Tillid skabes, idet vi er selvstændige, uafhængige og har tavshedspligt.

Troværdighed

Opstår, når vi holder det, vi lover, så vi kan bevare vores omdømme som seriøse og velforberedte revisorer.

Effektivitet

Sker ved, at vi leverer en ydelse, der passer til kunden både i tid og omfang. Effektivitet ifølge Revisorloven kræver, at vi leverer vores ydelse med omhu, nøjagtighed og den hurtighed, som hvervets beskaffenhed tillader.


Gratis opstart møde

Vi tilbyder altid et gratis opstarts møde for at sikre, at den rettet kemi er til stede. På mødet vil vi få et overblik over hvilke behov og muligheder der er for dig som potentiel kunde.

Ring i dag på telefon 49 26 69 65

– og aftal dit gratis møde.


PS

Vi er selvfølgelig medlem af FDR – Foreningen Danske Revisorer

Revisor-Partner - medlem af Danske Revisorer