Bogføring

Bogføring og administration af debitorer og kreditorer

Hos Revisor-Partner sætter vi en ære i at have konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder gerne fastpris aftale som passer lige til din virksomhed og budget.

Vi udfører gerne dine bogføring med erfaren og fuld forsikret bogholder. Det er din sikkerhed for, at tingene er i orden.

Vi  administrere gerne dine debitorer med rykkere og kontoudtog og tjekker indbetaling.

Ved udarbejdelse af salgfaktura er vores erfaring,  at det er du som kunde meget bedre til. Vi administrere også gerne dine kreditorer og opretter betalinger for dem,  men du godkender selv betalingen.

Pris

Som udgangpunkt fakturerer vi på timebasis med kr. 475,00 ex. moms, men udarbejder gerne en fastpris på din bogføring pr. kvartal/måned.

Aftale grundlag – trygt for dig som kunde

Vi udarbejder altid et aftale grundlag (lovkrav for godkendte revisorer). Aftale grundlaget indeholder en beskrivelse, lovregler og en erklærings standard vi udarbejder din bogføring udfra (det er god revisorskik).

Overblik over omkostningerne

Vi beskriver altid hvilke opgaver vi konkret skal levere til dig og hvilke opgaver du som kunde skal levere til os. Det giver en tryghed for dig som kunde og du har overblik over prisen på vores ydelser.

Vi giver dig også mulighed for at vælge fordele vores honorar over pr. måned eller kvartal.

Book Ad hoc opgaver efter behov

Vi yder selvfølgelig altid Ad hoc opgaver og tillægsydelser for vores kunder. Du får altid en estimeret pris, inden vi går i gang.


Gratis opstart møde

Vi tilbyder altid et gratis opstarts møde for at sikre, at den rettet kemi er til stede. På mødet vil vi få et overblik over hvilke behov du har for bogføring og administration.

Ring i dag på telefon 49 26 69 65

– og aftal dit gratis møde.


PS

Vi er selvfølgelig medlem af FDR – Foreningen Danske Revisorer

Revisor-Partner - medlem af Danske Revisorer

Comments are closed.