Løn administration

Hos Revisor-Partner sætter vi en ære i at have konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder gerne fastpris aftale som passer lige til din virksomhed og budget.

Vi tilbyder løn administration på det personlige plan. For samme medarbejder hver gang.

Med Løn administration lader du os klare lønarbejdet. Vi opretter dig i lønsystemet Danløn. Du kan altid melde ind på mail eller telefon om der er nogle ændringer i din virksomheds løn situation, vi sørger for orden i sagerne.

Din tilmeldte medarbejder får lønsedler og lønnen bliver overført via din bankkonto. Alle løn indberetninger bliver foretaget til SKAT og vi sørger selvfølgelig også for at det hele bliver bogført korrekt i dit regnskab.

Vi sørger for administrationen, men bemærk at du selv er ansvarlig for at leve op til eventuelle overenskomster og lignende.

Pris per medarbejder

Priser ligger fra kr. 80,00 ex moms pr. måned pr. medarbejder. Derudover bliver der automatisk opkrævet kr. 15,00 excl moms fra Danløn.

Aftale grundlag – trygt for dig som kunde

Vi udarbejder altid et aftale grundlag (lovkrav for godkendte revisorer). Aftale grundlaget indeholder en beskrivelse, lovregler og en erklærings standard vi udarbejder dit løn administration udfra (det er god revisorskik).

Overblik over omkostningerne

Vi beskriver altid hvilke opgaver vi konkret skal levere til dig og hvilke opgaver du som kunde skal levere til os. Det giver en tryghed for dig som kunde og du har overblik over prisen på vores ydelser.

Vi giver dig også mulighed for at vælge fordele vores honorar over pr. måned eller kvartal.

Book Ad hoc opgaver efter behov

Vi yder selvfølgelig altid Ad hoc opgaver og tillægsydelser for vores kunder. Du får altid en estimeret pris, inden vi går i gang.

Gratis opstart møde

Vi tilbyder altid et gratis opstarts møde for at sikre, at den rettet kemi er til stede. På mødet vil vi få et overblik over hvilke behov du har i forbindelse med løn administration.

Ring i dag på telefon 49 26 69 65

– og aftal dit gratis møde.

PS

Vi er selvfølgelig medlem af FDR – Foreningen Danske Revisorer

Revisor-Partner - medlem af Danske Revisorer

Comments are closed.