Årsregnskab

Få ordnet dit årsregnskab for enkeltmands virksomhed, personlig indkomst og formueopgørelse af vores kompetente medarbejdere.

Hos Revisor-Partner sætter vi en ære i at have konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder gerne fastpris aftale som passer lige til din virksomhed og budget.

Vi udfører dit årsregnskab i overensstemmelse med internationale standarder om beslægtede opgaver ISRS 4410, om assistance med regnskabsopstilling og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning opstille balancen pr. 31. december 2019 og den tilhørende resultatopgørelse for året afsluttet på denne dato.

Pris

Prisen for et årsregnskab med personlig indkomst om formueopgørelse for indehaver og ægtefælles ligger fra kr. 5.000-20.000 afhængig af størrelsen på virksomheden og timeforbruget på opgaven.

Vores  timeløn ligger fra kr. 475,00 til kr. 750,00, alt efter de enkelte del opgaver i årsregnskabet.

Eksempler

  • Afstemning af løn/debitorer/ kreditorer kr. 475,00 i timen.
  • Udarbejdelse af årsregnskab/ skatte beregning og skattemæssige dispositionen kr. 750,00 i timen.

Gratis opstart møde

Vi tilbyder altid et gratis opstarts møde for at sikre, at den rettet kemi er til stede. På mødet vil vi få et overblik over hvilke behov du har for udarbejdelse af årsregnskab for enkelmands virksomhed og personlig indkomst og formueopgørelse.

Ring i dag på telefon 49 26 69 65

– og aftal dit gratis møde.

PS

Vi er selvfølgelig medlem af FDR – Foreningen Danske Revisorer

Revisor-Partner - medlem af Danske Revisorer

Comments are closed.